Dé kantoor & bedrijfsruimte site van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Ruimte voor starters in Gebouw 88! IN OPTIE

Tilburg Spoorzone

€ 444,80 (p/mnd / excl. btw)
Sp2018 Gebouw88 27 Low Res
20200714 070209 Resized
20200714 070123 Resized
20200714 070111 Resized
20180217 103113
Foto

Ruimte voor starters in Gebouw 88!IN OPTIE

Tilburg Spoorzone

kenmerken

Locatie
Spoorzone
Type
Bestaande bouw

 

GEBOUW 88

Gebouw 88 is de hotspot voor de startende en jonge ondernemer die in een professionele en inspirerende omgeving wil werken, creëren, klanten ontvangen en andere ondernemers ontmoeten. Op de 1e verdieping van Gebouw 88 worden volledig afgebouwde kantoor- en werkruimtes, inclusief een uitgebreid servicepakket aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs.

De kracht van Gebouw 88 zit in de karakteristieke beeldwaarde van het gebouw, zijn omgeving en de bereikbaarheid, zowel met auto als met het openbaar vervoer. De open werkstructuur van het gebouw en de verdieping heeft tevens als doel contact tussen alle gebruikers te stimuleren.

Op de 1e verdieping van Gebouw 88 worden voor de startende of jonge ondernemers diverse kantoorruimtes aangeboden die voor een langere periode kunnen worden gehuurd, voorzien van een uitgebreid dienstenpakket.

Vanaf de oplevering van het gebouw, eind 2017 is het gebouw volledig verhuurd geweest, tot nu toe. Per 1 augustus 2020 komt er één van deze kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. 

 
 
 
 
 

Voorwaarden

Voorwaarden huur 1e verdieping Gebouw 88

De 1e verdieping van Gebouw 88 wordt exclusief, tegen een gereduceerd tarief aangeboden aan startende en/of jonge ondernemers. Om in aanmerking te komen voor een werkruimte dient de ondernemer te voldoen aan de onderstaande, door de gemeente Tilburg opgestelde criteria, te weten:

 • KLEINE ONDERNEMINGEN (NIET MEER DAN 50 WERKNEMERS)
 • NIET-BEURSGENOTEERD
 • MAXIMAAL 5 JAAR NA OPRICHTING / INSCHRIJVING KVK
 • GEEN WINSTUITKERING
 • NIET ONTSTAAN UIT FUSIE
 • MAXIMAAL 75 m² VVO, IN OVERLEG MET EN NA TOESTEMMING VAN DE GEMEENTE TILBURG KAN HIERVAN WORDEN AFGEWEKEN

De gemeente Tilburg beoordeelt op basis van de bovenstaande criteria de optant huurders. Verhuur is enkel mogelijk na akkoord gemeente Tilburg. 

Informatie

Voor meer informatie en de beschikbaarheid van de kantoorruimtes kunt u contact opnemen met Van der Weegen Vastgoedmanagement op 013-5352135 / Gebouw88@vanderweegen.nl

Op dit moment is er slechts één kantoorruimten beschikbaar, die inmiddels (helaas) in optie is. Op dit moment is er een inschrijflijst met geïnteresseerde in de kantoorruimtes, door een mail te sturen met uw contactgegevens naar bovenstaand adres kunnen wij u aan deze lijst toevoegen. Op het moment dat er weer een ruimte vrij komt dan zullen wij, aan de hand van de inschrijvingen de geïnteresseerde bedrijven benaderen.

Servicekosten

schoonmaakkosten algemene ruimtes / verbruik water / voorschot elektra / levering van datavoorziening (internet/WIFI) / energieverbruik algemene ruimtes / onderhoud centrale verwarming /koeling en mechanische ventilatie / onderhoud en keuring elektrische installatie en brandinstallatie / diverse belastingen / glasbewassing binnen en buitenzijde.

Aanvullende voorzieningen.

Ter aanvulling op de standaard leveringen en diensten worden door verhuurder de volgende aanvullende diensten verzorgd, te weten:

 • Het meubilair van de vergaderruimtes (o.b.v. rente + afschrijving);
 • De gezamenlijke pantry, inclusief apparatuur (o.b.v. rente + afschrijving);
 • Het (professioneel) koffieapparaat, inclusief onderhoud, lease/huur en verbruik;
 • De verbruiksartikelen van de sanitaire ruimtes (toiletpapier, zeep, luchtverfrisser, handendrogers, afwasblokjes e.d.);
 • Extra schoonmaak van het centrale middengebied, inclusief de vergaderruimtes.

De kosten voor dit additionele dienstenpakket zijn opgenomen in de servicekosten.

De getoonde maandprijs van € 444,80 is inclusief de vaste servicekosten én de aanvullende voorzieningen maar exclusief de BTW. 

Indexering

Jaarlijkse indexering op 1 juli op basis van het jaarprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerste per 01-07-2021.

Opleveringsdatum

Per 01-08-2020

Opleveringsniveau

Conform bestaand, inclusief:

 • Vloerafwerking
 • Wandafwerking
 • Plafondafwerking
 • Verwarming en koeling per ruimte instelbaar
 • Verlichting

Huurperiode

De huurperiode bedraagt 5 jaar.

Contract

Standaard R.O.Z. contract (7:230a bw)

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter hoogte van € 1.000,- (ca. twee maanden huur inclusief servicekosten en BTW).

Huurbetaling

Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar én goedkeuring startersvoorwaarden door de Gemeente Tilburg.

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd