Dé kantoor & bedrijfsruimte site van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Dr. A. Philipsweg 15 en 21

Bedrijventerrein

€ 120,- p/m² VVO p/jr excl. servicekosten en BTW
P1010869

Dr. A. Philipsweg 15 en 21

Bedrijventerrein

kenmerken

Locatie
Bedrijventerrein Het Laar in Tilburg
Type
Bestaande bouw
Prijs
Vanaf € 120,- p/m² VVO / excl. btw
Oppervlakte
Vanaf 216 m² VVO

 

Bedrijventerrein Het Laar ligt in Tilburg-Zuid, aan de snelweg A58. Het is niet alleen per auto goed bereikbaar, maar ook met het openbaar vervoer. Met de bus bent u binnen 15 minuten op het centraal station van Tilburg.

Het Laar is eind jaren tachtig ontwikkeld. Op het bedrijventerrein zijn zo’n 120 ondernemingen actief, voornamelijk in de zakelijke dienstverlening.

De kantoorgebouwen zijn gevestigd aan de Dr. Anton Philipsweg, echter de ligging van de gebouwen is een zichtlocatie, aan de dr. Hub van Doorneweg, de hoofdverbinding van het bedrijven terrein 't Laar en de toegangsweg naar woonwijk De Blaak. 

Indeling en bruikbaarheid

De panden zijn zo ingericht dat beide voor één of meerdere huurders te gebruiken zijn, wat op dit moment ook gebeurt. Dit is onder andere mogelijk door de splitsing van voorzieningen (toilet en entree) en installaties per verdieping. De ruimtes zijn voorzien van een bestaand inbouwpakket maar een volledige nieuwe indeling is mogelijk. 

Gebouw A - 11-15

Gebouw A is op dit moment ingericht en in gebruik als kantoorgebouw. Enkel het pent-office op de 2e verdieping is op dit moment nog beschikbaar. 

Gebouw B - 21-25

Gebouw B is kleiner dan gebouw A en is op dit moment geheel ingericht als kantoorgebouw. De (relatief) geringe oppervlakte van nog geen 400 m² (VVO) op de begane grond maakt dit gebouw geschikt voor een groot scala aan huurders. 
Een extra aanvulling op gebouw B; op de begane grond van dit gebouw is door de voormalige huurder een roldeur met een kleine bedrijfsruimte gerealiseerd.

Gebouw A
BG: 579m² + 45m² = 624m² - VERHUURD
1e: 579m² + 33m² = 612m² - VERHUURD
2e: 181m² + 35m² = 216m²
Totaal gebouw A: 1.452m²

Gebouw B
BG: 361m² + 30m² = 391m²
1e: 361m² + 30m² = 391m² - VERHUURD
2e: 203m² + 15m² = 218m² - VERHUURD
Totaal gebouw A: 1.000 m²

Parkeerplaats: € 250,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Tilburg

Tilburg is een moderne industriestad met een gezond ondernemingsklimaat, de economische welvaart en voortgang is Tilburg niet voorbij gegaan. Door de gunstige ligging aan de A58, de goede voorzieningen voor transport per spoor en via water is Tilburg een multimodaal logistiek knooppunt. Er werken thans circa 80.000 mensen in diverse sectoren, van de zakelijke dienstverlening tot de industrie, bij zowel kleine als zeer grote ondernemingen. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

 
 

Voorwaarden

Voorzieningen:
Opleveringsniveau in overleg, uitgangspunt is huidige staat, maatwerk is mogelijk op aanvraag.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren, vervolgens huurperioden van telkens 5 jaar.

Contract:
Conform standaard ROZ Model Kantoorruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.